2021, Ventoux, Dentelles, Domaine La Martinelle

2021, Ventoux, Dentelles, Domaine La Martinelle

Corinnas første forsøg i den letdrikkelige og lavalkoholrige genre. Lavet på unge Mourvèdre-stokke ( 65%), høstet tidligt for at få så meget frugt og lav alkohol som muligt. Suppleret med Grenache (25%) og Syrah (10%). 100 % afstilkning af druerne. Spontangæret. Vinificeret og lagret på betontank. Assemblage og tapning uden klaring og filtrering april 2022. SO2 total : 27 mg/l. Kun lavet 5.000 fl.

Intens næse med duft af mørke bær og krydderi. I munden supersaftig, frisk og intens med ren mørk bærfrugt, krydderurter og lidt peber afsluttende med bløde tanniner i den letkrydrede finish. En let og elegant vin (12,5 % alc). Dog uden at være pjevset. Drik som en Beaujolais i sensommervarmen på terrassen. Også eminent til frokost. Til tørre pølser, skinke og paté. Server ved 12 grader.

Relaterede artikler

Om CHvin

CHVIN har i mere 30 år koncentreret sig om at importere højkvalitetsvine fra Rhône-dalen i det sydlige Frankrig. Gennem årene har Henrik Knudsen gjort sit til at placere denne ofte oversete region bedre danskernes bevidsthed, og vil fremover på denne hjemmeside jævnligt præsentere sine kunder for nye topvine til gode priser.

Søg